Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Dag Van De Bouwvrouw

Vrouw in de Bouw: Internationale Vrouwendag en Dag van de Bouwvrouw

Minicampagne Bouwvrouwen: diversiteit in gender

10 vrouwen in de bouw: hoog tijd voor aandacht

Vandaag is het niet alleen Internationale Vrouwendag, maar ook de Dag van de Bouwvrouw. Een passende combinatie, want in de bouwsector werken momenteel slechts 10 vrouwen. Om meer aandacht te vestigen op dit knelpunt, lanceert Bouwend Nederland de minicampagne "Bouwvrouwen".

In de aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart, wordt voor de vierde keer een campagne gevoerd om diversiteit in gender binnen de bouwsector te bevorderen. Werkgeversvereniging Bouwend Nederland zet op 8 maart alle bouwvrouwen van Nederland in het zonnetje.

De minicampagne "Bouwvrouwen" is een inhaker op de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart. Het doel is om het aantal vrouwen in de bouwsector te verhogen en het werkveld aantrekkelijker te maken voor vrouwen.

Een blijvende indruk

De campagne vestigt de aandacht op het belang van diversiteit en inclusie in de bouwsector. Door meer vrouwen aan te trekken en hen een inclusieve werkomgeving te bieden, kan de sector profiteren van een breder scala aan vaardigheden en perspectieven. De campagne laat een blijvende indruk achter door het belang van gendergelijkheid in de bouwsector te benadrukken. Ze inspireert werkgevers om een inclusieve werkomgeving te creëren en vrouwen te stimuleren om over een carrière in de bouw na te denken.


Komentar